Ako Se Ne 0ženi Do 3O. Godine, Muškarac Se Nikad Neće Ni 0ženiti, EV0 I ZAŠT0!

U prošlosti su osobe koje su navršile dvadeset i pet godina, a da nisu stupile u brak, obično nazivane neženjama ili usidjelicama. Međutim, današnje okolnosti su doživjele značajnu transformaciju, pri čemu se samo manjina odlučuje vjenčati u svojim dvadesetima. Kao rezultat toga, znatan broj pojedinaca ostaje nevjenčan čak i kad uđu u tridesete. Sljedeći su razlozi iza ove promjene:

Od sada, on ostaje u dubokom snu, ali se tek treba probuditi.

Kašnjenje kod muškaraca u ranijoj ženidbi može se pripisati zaštitničkom utjecaju roditelja i nedostatku potpuno razvijenog osjećaja zrelosti i spremnosti za obiteljski život i njegove popratne obveze. Ovi muškarci sebe još uvijek smatraju premladima da bi krenuli na bračno putovanje i svojevoljno se podvrgavaju uočenim ograničenjima koja ono podrazumijeva.

Neugodan susret

Bez obzira na bračni status, muškarac je možda pretrpio lošu dugotrajnu vezu koja je završila nepovoljno. Kao rezultat toga, on gaji strahove od potencijalnih tereta koje brak može nametnuti, što ga navodi da se suzdrži od toga.

Štetan utjecaj majčinog utjecaja.

Majke, koje su obično glavni krivci, imaju sposobnost spriječiti muškarčev uspjeh u njegovim osobnim odnosima. Postupno odbacuju djevojke koje im predstavlja ili suptilno impliciraju da određena djevojka nije prikladna za njega. Ove majke često izgovaraju frazu “nijedna djevojka nije dostojna mog sina”. Kako vrijeme prolazi, prepotentna majka otuđuje potencijalne partnere od svog sina, a malo je djevojaka spremno ući u izravan sukob s majkom budućeg mladoženje.

Iskrena ljubav prema samoći.

Postojanje istinske ljubavi prema samoći nije puka izmišljotina; to je stvarnost. Postoje pojedinci koji nalaze utjehu u samačkom životu, uživajući u autonomiji da nesmetano slijede svoje želje i težnje. Ta je sklonost osobito prevladavajuća među osobama u dobi između 45 i 50 godina, budući da su uspostavili vlastite rutine i otporni su na bilo kakve promjene ili miješanje u svoje živote. Kao rezultat toga, nalaze zadovoljstvo u vlastitom društvu i nemaju želju za društvom i obvezama koje dolaze s brakom.

Sadašnji uvjeti suvremenog postojanja.

U prošlosti je postojala jasna razlika u muško-ženskim odnosima: muškarci su bili odgovorni za zarađivanje novca, dok su žene bile zadužene za vođenje kućanskih poslova. Međutim, u današnjem svijetu muškarci su postali samodostatniji i sposobniji obavljati zadatke poput kuhanja, pranja rublja i glačanja. Više se ne oslanjaju na žene da ispune te odgovornosti, što je dovelo do pomaka u važnosti bračnog života.

Izazov pronalaska odgovarajuće žene može biti prilično zastrašujući.

Muškarci koji žele zasnovati obitelj često se susreću s dilemom – nedostaju im znanja i vještine potrebne za traženje i privlačenje partnerice. Muče se s preuzimanjem vodstva i uspostavljanjem veza sa ženama, nesigurni kako se predstaviti. Posljedično, ovi se muškarci rijetko nalaze u ispunjavajućim romantičnim vezama, a ako se i nađu, takve veze obično traju kratko.

Nakon što osoba navrši trideset godina, iskustvo spojeva poprima sličnost s formalnim intervjuom.

Možda je zabavno, ali vrijedi. Pojedinci u tridesetima imaju jasno razumijevanje svojih želja u partneru. Iskustvo spojeva nalikuje profesionalnom intervjuu, gdje pažljivo procjenjuju potencijalne dobitke i gubitke. Upravo zato se pokazuje iznimnim izazovom pronaći kompatibilnu osobu s kojom se može uspostaviti čvrsto partnerstvo i njegovati ispunjen život.

U slučaju da ste umorni od samotničkog momačkog načina života i odsutnosti ženskog društva, potražiti savjet psihologa može biti od koristi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)