“PILA SAM J0GURT S LAN0M SVAK0 JUTR0”: Doživjet cete Š0K kad vidite šta ce se desitit sa 0RGANIZM0M nakon 2 sedmice

U području dnevne prehrane, doručak je najvažniji obrok. Međutim, zahtjevi i odgovornosti života često nas odvedu na put konzumiranja brze hrane ili manje hranjivih opcija.
Sjemenke lana posjeduju izuzetnu nutritivnu vrijednost, što ih čini vrlo korisnim dodatkom prehrani. Optimalna jutarnja prehrana može se postići konzumacijom kombinacije jogurta i lana, čime se osigurava zdrav početak dana.
Za one s istančanim ukusom, ovaj način spremanja posteljine možda i nije najidealniji izbor.

Za one koji imaju posebne preferencije, razmislite o kupnji lanenog brašna, dostupnog u renomiranim trgovinama mješovitom robom ili trgovinama zdrave hrane. Uključivanje kombinacije lana i jogurta u vašu prehranu dat će zamjetne rezultate, kao što su gubitak težine, poboljšana probava, smanjena nadutost i smanjeni osjećaj neugode nadutosti.

Sa svojim obiljem esencijalnih nutrijenata, lan je izvor proteina, vlakana, željeza i minerala cinka, zajedno s vitaminima B1, B2, C, E i provitaminom A. Omega-3 masne kiseline, poznate po svojim protuupalnim svojstvima , nalaze se u sjemenkama lana. Osim toga, pokazalo se da lan pomaže u smanjenju razine kolesterola i rješavanju raznih problema povezanih sa srcem. Nadalje, lan djeluje umirujuće na želudac, potiče obnovu sluznice i poboljšava opće stanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)