EV0 ŠTA KRVNA GRUPA G0V0RI 0 VAMA – KAKAV JE VAŠ KARAKTER: Nama je pogodilo! PR0VJERITE, 0či će vam stati kad vidite

Karakteristike našeg ponašanja mogu se razotkriti kroz našu krvnu grupu. Svaki se pojedinac rađa s određenom krvnom grupom, poput A, B, AB ili O (koja se dalje može kategorizirati kao negativna ili pozitivna). Korištenjem analize krvnih grupa moguće je konstruirati psihološki profil pojedinca. Štoviše, rašireno je mišljenje da određene krvne grupe mogu utjecati na našu osjetljivost na smrtonosne bolesti ili pružiti zaštitu od njih. Koncept krojenja prehrane na temelju krvnih grupa dobiva sve veću popularnost.

Ako slučajno imate krvnu grupu A, japanski pojam ketsueki-gata sugerira da posjedujete niz izvanrednih karakteristika. Poznati ste kao marljivi, inovativni, inteligentni, introvertirani, izdržljivi i odgovorni. Unatoč tome, mogu postojati slučajevi u kojima pokazujete dozu tvrdoglavosti i rijetko dopuštate stvarima da vam se jednostavno otkotrljaju s ramena. U konačnici, vi utjelovljujete odlučnu i nepokolebljivu osobu.

Izražavanje svojih emocija za vas je izazovan zadatak jer se bojite potencijalne štete koja bi mogla nastati ako im se predate. Vaša duša je sklona romantici, a kada je ljubav u pitanju, vaša najveća kompatibilnost je s osobama koje posjeduju krvne grupe A i AB.

Vaš intenzitet često se pripisuje percepciji da osobe s krvnom grupom A imaju povišenu razinu kortizola, hormona povezanog sa stresom. Bavljenje aktivnostima poput joge ili tai chija može biti posebno korisno za one s krvnom grupom A, jer pomažu ublažiti napetost i smanjiti vjerojatnost razvoja srčanih bolesti.

Prema istraživanju koje je proveo Institut za tehnologiju kontrole štetočina, osobe s krvnom grupom A imaju prednost jer su manje privlačne komarcima. Ovo otkriće ima potencijal za financijsku uštedu, jer eliminira potrebu za izdacima za sprejeve protiv komaraca.

Krvna grupa B, koja je nastala u vrućim savanama istočne Afrike, s vremenom se proširila na ratničke mase koje su vladale hladnom himalajskom visoravni, obilježavajući svoje putovanje kroz različite regije.

Osobe s krvnom grupom B posjeduju gorljivu, dinamičnu, maštovitu i otpornu prirodu. Oni su skloni biti pragmatični i daju prednost produktivnosti umjesto prepuštanja fantazijama. Povremeno mogu pokazivati ​​impulzivno i neodgovorno ponašanje i boriti se s oprostom. Međutim, vrlo su prilagodljivi, fleksibilni i posjeduju urođeni smisao za avanturu.

Vaš fokus je isključivo na sadašnjosti, s malo brige za budućnost. Međutim, kada ljubav uđe u vaš život, nema mjesta ni za koga drugog. Vaši idealni partneri u ljubavi su oni koji posjeduju krvne grupe B i AB, jer su vam one najkompatibilnije.

Održavanje osjećaja ravnoteže ključno je za pojedince koji posjeduju krvnu grupu B. Kao što je izjavio dr. Peter J. D’Adam, naturopatski liječnik i autor knjige “4 krvne grupe za 4 načina prehrane”, skrećući iz jedne krajnosti u drugi može poremetiti cikluse spavanja, povećati vjerojatnost da ćete doživjeti depresiju i smanjiti osjetljivost na inzulin. Za promicanje optimalnog zdravlja, osobama s krvnom grupom B savjetuje se da u svoju prehranu uvrste zeleno povrće i nemasne mliječne proizvode.

Ako je vaša krvna grupa AB, posjedujete kvalitete staloženosti, logike i fleksibilnosti. Međutim, također možete pokazivati ​​tendenciju osuđivanja i neodlučnosti, zbog čega će vas neki pojedinci smatrati dvojnom prirodom. Povremeno vam je potrebno dodatno vrijeme da se pomirite s određenim situacijama.

Slijedite svoje instinkte, čak i ako se ponekad mogu činiti jednostavnima. Svoj savršeni par možete pronaći bez obzira na krvnu grupu.

Prema publikaciji u cijenjenom časopisu “Neurology”, osobe koje posjeduju krvnu grupu AB suočavaju se s povećanom vjerojatnošću od 82% da će doživjeti kognitivni pad i posebno su osjetljive na pogoršanje pamćenja u kasnijim godinama. Od iznimne je važnosti da oni s krvnom grupom AB usvoje i održavaju zdrav način života.

Epidemiolog Gustaf Edgren objašnjava da osobe s krvnom grupom AB imaju povećanu sklonost srčanim bolestima, na što ukazuje studija provedena na Sveučilištu Harvard. Naime, oni se suočavaju s 23% većim rizikom u usporedbi s onima s krvnom grupom 0. Kako bi ublažili ovaj rizik, osobama s krvnom grupom AB preporuča se suzdržati se od konzumiranja kofeina, alkohola i pušenja. Dodatno, Edgren naglašava da pojedinci s krvnom grupom AB pokazuju snažniji imunološki odgovor na bakteriju Helicobacter pylori, što posljedično povećava njihovu ranjivost na rak želuca.

Ako je vaša krvna grupa 0, posjedujete obilje samouvjerenosti i pozitivan pogled na život. Vaša je odlučnost nepokolebljiva, a intuicija iznimno dobro razvijena. Uspjevate u društvenim okruženjima i skloni ste privući pozornost, iako ponekad možete djelovati kao egocentrični. S vremena na vrijeme možete pokazati udaljeno i nepredvidljivo ponašanje.

Vaš pristup ljubavi odražava vaš pristup poslu: nepokolebljiv, bez ispričavanja i pun samopouzdanja. Uspjevate u odnosima s osobama koje posjeduju krvne grupe 0 i AB jer su one najbolje u skladu s vašom kompatibilnošću.

Prema dr. Ginger Nash, kako je spomenuto u časopisu “Personalized Life”, osobe s krvnom grupom 0 pokazuju snažnu otpornost na stres. Međutim, kada se suoče s ogromnim stresom, nailaze na značajne izazove u postizanju stanja opuštenosti. Posljedično, osobe s krvnom grupom 0 zahtijevaju bavljenje snažnijim oblicima tjelovježbe.

Osobine i sklonosti pojedinaca mogu se rasvijetliti njihovom krvnom grupom. Bez obzira na nečiju krvnu grupu, ključno je održavati hranjiv način života, prilagođavajući izbor prehrane i rutinu vježbanja individualnim potrebama, čime se poboljšava opća dobrobit i zadovoljstvo životom. Shvaćanjem utjecaja krvne grupe stječemo dublji uvid u sebe i druge, potičući jače odnose i pojačan osjećaj dobrobiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)