M0ŽEM0 NEK0GA P0ZNAVATI G0DINAMA,ČAK I DECENIJAMA,A DA NIKADA NE P0SUMNJAM0 KAKVU TAJNU SKRIVA DUB0K0 U SEBI..

Možemo nekoga poznavati godinama, čak i decenijama, a da nikada ne posumnjamo da skriva duboku, strašnu tajnu. U današnjoj kompilaciji ispovijesti koje smo vam pripremili, ljudi su podijelili nevjerojatne istine na internetu koje su otkrili o onima koji su im najbliži.

Aplauz njihovoj iskrenosti i hrabrosti što su podijelili ova otkrića s milionima.

– Jednu sedmicu nakon što je moj 35-godišnji muž iznenada preminuo, pregledala sam njegove poruke na telefonu. Saznala sam da imao uslugu “praćenja lokacije” na koju se potajno pretplatio prije nekoliko mjeseci.

Radoznala, uspjela sam da se prijavim s jednom od njegovih starih lozinki. Na moje zaprepaštenje, prikazivala je njegovu trenutnu lokaciju—ne daleko od naše kuće.

Pet minuta kasnije, dok sam se pribrala, sjela sam u auto i odlučila da ga pronađem.

Odjednom, stigla je poruka sa slikom djevojke uz koju je pisalo nešto šokantno. Bila je to poruka od korisničkog imena koje nisam prije poznavala, u kojoj je pisalo: “Da li si još tu? Šta da radimo sljedeće?” Neko je odgovorio s muževljeve strane sa selfijem, ali to nije bio moj muž.

Stomak mi se prevrnuo kada sam shvatila da je neko drugi hakovao njegov nalog. Nisam bila sigurna da li da se osjećam olakšano ili da me još više boli prazna nada da bi možda mogao biti živ.

-Kada sam imala oko 2 godine, moja baka je čuvala mene i moje sestre dok su naši roditelji radili u gradu. Odbila je da nas pusti da vidimo roditelje iz bilo kog razloga, pa smo s njom ostale oko šest mjeseci. Ispostavilo se da su naši roditelji bili zarobljeni u gradu zbog strašne snježne oluje, pa je moja dadilja otišla na sud i rekla da su nas napustili. Uzela je privremenu starateljsku brigu o nama, a moji roditelji su morali da čekaju šest mjeseci da budu proglašeni “prikladnim” roditeljima.

-Ja sam bio vanbračni sin čovjeka koji je bio oženjen i imao porodicu. Imao je aferu, a njegova trudna djevojka je dala mene na usvajanje. Bilo je veoma neprijatno kada sam pronašao svoju polusestru putem DNK analize i otkrili smo kako smo povezani.

-Kada je moja baka preminula, ostavila je našu iznajmljenu nekretninu (tri kuće) meni u testamentu, imenujući mog oca kao staratelja do moje punoljetnosti. Saznao sam to tek godinama nakon što sam napunio 18 godina jer mi tata nikada nije rekao. Tokom pregledavanja starih papira, otkrio sam njen testament i saznao da je prodao jednu od kuća davno kao da je njegova.

-Na dan kada je moj otac umro, otkrio sam da je imao tajnu porodicu—drugu ženu i trinaestogodišnju ćerku. Dok sam pristupao njegovom Facebook profilu da objavim detalje o sahrani, pronašao sam poruke upućene njegovoj drugoj ženi. Moj svijet se raspao, a nisam znao kako da kažem svojoj majci i dvojici braće. Da stvar bude gora, svi njegovi rođaci su znali za to, ali nikada nam nisu rekli.

-Pretražio sam svog dedu više od 10 godina nakon njegove smrti i otkrio da je imao tajni brak prije nego što se oženio mojom bakom. Niko je nije pitao o tome, dijelom zato što je sada u svojim 80-im, a čini se da nema svrhe pominjati to.

-Imam sestru iz drugog braka, koja, poput mog oca, je preminula. Prije otprilike mjesec dana, saznali smo da ima još jednog brata sa očeve strane, od kada je njen otac prevario moju majku nekoliko godina prije nego što je moja majka zatrudnila.

-Mama mog najboljeg prijatelja pokušala je da ima aferu sa mojim ocem. On je to rekao mojoj majci, zbog čega su naše porodice prestale da se druže, ali su nas pustili da se nastavimo viđati jer su smatrali da to nije fer prema nama. Potom je moj otac prešao na varanje sa mnogo žena, tvrdeći da je to zbog depresije. Takođe je otkriveno da je moja mama bila zaljubljena u nekog drugog dok su ona i moj otac izlazili, ali taj momak nije htio da bude s njom jer je bila trudna. Zato je ostala s mojim ocem.

-Putem DNK servisa, kontaktirala me je osoba koja tvrdi da je moj prvi rođak, ali nisam prepoznavala ime. Ispostavilo se da je taj rođak dato na usvajanje pri rođenju prije mnogo godina od strane moje tetke. Moja tetka je to poverila samo mojoj majci, koja mi je rekla nakon što sam počela da istražujem kako smo povezani. Sada je moja tetka užasnuta što sam saznala za njeno dijete i izbegava me po svaku cijenu na porodičnim okupljanjima.

-Saznao sam od brata prijateljice moje mame da moj otac ima tajnu porodicu. Naime, prije nekoliko godina je nekoliko puta prevario moju mamu s raznim ženama i sada ima potpuno novu porodicu koju nikada nije upoznao. Niko od nas ne bi trebao da zna za to. Imam 6 braće i sestara (ukupno nas je 7) i očigledno čak i više braće i sestara. Ne znam da li sam ih sretao na ulici, na poslu, ili da li treba da provjerim pozadinu bilo kojih romantičnih partnera, u slučaju da su možda moja braća i sestre… tako da, hvala, tata.

-Moj deda je mnogo varao moju baku kada su se tek vjenčali. Oženili su se samo zato što je ona zatrudnila. Imao je sina s nekim drugim, a ja sam tek sada saznao za njega nakon što je moj deda umro. Mislim da ga je moja mama srela prije, ali nikada nikome nije rekla.

-Moj otac je saznao iz obavještenja o smrti prije nekoliko godina da ima tetku za koju nikada nije znao da postoji. Pitao je moju baku o tome, a oni su očigledno smjestili njenu sestru u instituciju kada je bila tinejdžerka (neka 1940-ih) zato što je bila “previše divlja” i više nikada o tome nisu razgovarali. Čak i kada ju je pitao o tome, nije željela da razgovara s njim. Na kraju mu je dala minimum informacija—da je bila vrlo divlja, i da je njihov otac poslao u instituciju.

– Najnevjerojatnija otkrića često dolaze iz usta djece, koja nemaju filter kada je u pitanju iskrenost. Pripremite se da otkrijete neke zaista izvanredne porodične tajne u ovom članku.

preuzeto

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)