B0lje da ih ne birate za brak: 0V0 su najg0ri MUŽEVI u H0R0SK0PU

Brak nije tako jednostavan, pogotovo ako živite u zajednici sa muškarcem rođenim u jednom od ova 3 znaka.

Ako je vjerovati astrolozima, bolje ih je ne birati za brak, evo zašto.

Ovan

Ovo je jedan od tri vatrena znaka u zodijaku, čija prodorna energija ruši sve barijere. Međutim, kada je u pitanju klasičan bračni odnos, muškarcu Ovnu to nikada ne može da bude dovoljno. On u braku nastoji da traži više i sve mu brzo dosadi, jer su mu potrebni novi izazovi. Zbog toga muškarci Ovnovi koji se ožene, iako se možda ne odluče na razvod, često se desi da su neverni u braku.

Vodolija

Kako je ovo znak koji najmanje vjeruje u instituciju braka, bilo kakav pokušaj da živi formalan život u braku može da mu djeluje kao oduzimanje sopstvene slobode. Vodolije se bore za slobodne odnose i u njima se najbolje osjećaju. Zbog toga nikada ne mogu da garantuju za sebe da će biti pouzdani muževi, jer će umjesto toga uvek biti mnogo bolji prijatelji. Vodolije se u mladosti rijetko vežu za jednu osobu. Već u poodmaklim godinama znaju da sačuvaju brak i budu odani saputnici. Previše su okrenuti sebi i prave ljenštine kada je u pitanju pokretanje na rad i odnose.

Vaga

Muškarac Vaga je neko ko po pravilu traži dominantnijeg partnera od sebe, jer na taj način stvara balans zbog svoje neodlučnosti. Kada ima dominantnijeg partnera u braku, onda to postaje uravnoteženo, ali samo dok drugoj strani to odgovara. U krizama će uvijek biti neodlučan bez dovoljno inicijative. Zbog toga se za muškarce Vage smatra da su slabi da bi bili glava porodice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)