KAK0 UKL0NITI OGREB0TINE NA STAKLENOJ PL0ČI ŠPORETA: P0trebna su vam samo DVA SAST0JKA k0ja imatE

Otkrijte postupak korak po korak za uklanjanje ogrebotina i vraćanje netaknutog sjaja vašoj peći, čineći je potpuno novom.

Ako imate štednjak opremljen glatkom površinom za kuhanje, vjerojatno ste upoznati s izazovima održavanja čistoće. Za razliku od tradicionalnih ploča štednjaka, ravne površine su vrlo osjetljive i sklone grebanju.

Uklanjanje ogrebotina s površina može biti jednostavan zadatak ako se malo potrudite. Naše će vam smjernice pomoći u tome.

Potrebni materijali za ovaj zadatak su pasta za zube i soda bikarbona.
Pomiješajte nekoliko žlica sode bikarbone s vodom u maloj šalici, dobro promiješajući. Smjesu miješajte drvenom žlicom ili štapićem za sladoled dok ne dobijete teksturu nalik na gusti puding.

Nanesite sodu bikarbonu na izgrebano područje ploče i nježno ga masirajte krpom. Ako se ogrebotina ne smanji, možda će biti potrebno dodatno nanošenje sode bikarbone.

Prema “WikiHow”, ako imate oštećene dijelove na ploči, možete isprobati jednostavan lijek. Nanesite malu količinu čiste bijele paste za zube na zahvaćena područja i nježno ih istrljajte krpom, laganim pritiskom. Ključno je koristiti pastu za zube bez gela jer neće dati željene rezultate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)