VAŠE TIJEL0 SMRDI JER NE JEDETE 0VIH 0SAM NAMIRNICA: Ako 0V0 budete jeli, MIRISAT ĆETE KA0 RUŽA

Jeste li se ikada osjećali neugodno zbog vlastitog mirisa? Miris tijela može biti neugodan.

Dok je naš miris prvenstveno određen genetikom, također ga može uzrokovati ili pojačati hrana koju jedemo.

Jogurt vs mlijeko

Aktivne kulture u jogurtu smanjuju razine sulfitnih spojeva koji uzrokuju miris. Osim toga, vitamin D u jogurtu pomaže u borbi protiv bakterija u ustima, čime se smanjuje loš zadah. S druge strane, mlijeko sadrži kolin koji može uzrokovati neugodan tjelesni miris.

Biljni čaj i kava

Biljni čajevi izvrstan su izvor antioksidansa. Što je manje toksina u vašem tijelu, to bolje miriše. S druge strane, kava ili bilo koje piće s kofeinom može uzrokovati oštar miris tijela.

Jabuke i cvjetača

Zbog svojih prirodnih svojstava deterdženta, jabuke pomažu u otklanjanju lošeg zadaha. Cvjetača, s druge strane, sadrži kolin, hranjivu tvar sličnu vitaminima B skupine koja pridonosi mirisu tijela.

naranča vs bundeva

Citrusi odlično mirišu i tijelo ih lako apsorbira, što vam daje brz način da poboljšate svoj opći miris. Bundeva, s druge strane, sadrži kolin koji se metabolizira u trimetilamin. Nakupljanje trimetilamina u tijelu može uzrokovati neugodan miris tijela.

Kardamom i cimet protiv češnjaka i luka

Kardamom i cimet ne samo da hranu čine ukusnom, već vam pružaju svjež i ugodan dugotrajan miris koji vas čini privlačnijim. Nasuprot tome, češnjak i luk sadrže organosumporne spojeve koji se primarno metaboliziraju i eliminiraju kroz tjelesne pore, uzrokujući tjelesni miris.

Celer i šparoge

Celer može pomoći vašem tijelu da oslobodi feromone, čineći vas privlačnijim suprotnom spolu. Kiselina šparoga u šparogama razgrađuje se u spojeve sumpora koji vam mogu dati loš tjelesni miris.

Bijela riba i crveno meso

Izbacivanje crvenog mesa moglo bi imati neke prednosti za vaš njuh. Istraživanja pokazuju da su žene ocijenile miris tijela muškaraca koji su dva tjedna jeli bezmesnu dijetu privlačnijim i ugodnijim u usporedbi s onima koji su jeli crveno meso. Probavljena riba ne ispušta isti neugodan miris koji se oslobađa tijekom metabolizma crvenog mesa. Dakle, ako idete na spoj, bolje je jesti ribu umjesto crvenog mesa.

Sjemenke piskavice protiv sjemenki bundeve

Sjemenke piskavice mogu poboljšati vaše probavno zdravlje i pomoći u uklanjanju toksina koji uzrokuju neugodne mirise iz vašeg tijela. Sjemenke bundeve sadrže velike količine kolina, koji može uzrokovati loš zadah.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)