M0J MUŽ JE L0Š U KREVETU i to već 3O G0DINA, kak0 dalje?

Bračni odnos je kompleksan sklop dubokog razumijevanja, podrške i intimnosti. Međutim, što se događa kada intima izostane? To je pitanje koje mnogi postavljaju, a stručnjaci nude svoje savjete.

Intimnost je ključna komponenta u održavanju sreće i zadovoljstva u braku. No, nije neuobičajeno da u nekim brakovima nedostaje ravnoteža u tom aspektu. Često, partnerski odnos zahtijeva kompromise kako bi se održala stabilnost.

Jedna čitateljica, koja je već 30 godina u braku, iznijela je svoju dilemu u vezi s nedostatkom tjelesne privlačnosti prema svom suprugu. Iako voli svog muža, osjeća da je fizički neprivlačan, a sesulni život im je dosadan. Ovo je problem s kojim se mnogi susreću, ali rješavanje može biti izazovno.

Psihoterapeutkinja Pamela Stephenson Connolly nudi razuman odgovor na ovo pitanje. Ističe da mnogi ljudi ostaju u brakovima gdje nedostaje tjelesna privlačnost, te da takve veze mogu dovesti do frustracije ili čak razvoda. No, naglašava da su mnogi spremni zanemariti nedostatke ako prevladaju pozitivni aspekti odnosa.

Zaključuje da je važno pažljivo razmotriti situaciju i, ako je potrebno, potražiti pomoć i podršku kako bi se donijela ispravna odluka. Iako partner možda ne pristaje na bračno savjetovanje, razgovor s nekim drugim može biti koristan. Važno je shvatiti što je zaista važno i donijeti odluku koja će najbolje odgovarati vašim potrebama i sreći.

Jeste li se ikada suočili s ovakvim izazovima u braku? Kako ste ih riješili?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)