AK0 IMATE PR0BLEM S GLJIVIČNIM INFEKCIJAMA I ŽUTIM, ZADEBLJANIM N0KTIMA, PRIMJENA 0V0G ULJA MOŽE VAM POMOĆI U RJEŠAVANJU PR0BLEMA PREKO N0ĆI

Ne samo da onihomikoza predstavlja estetski problem, već može eskalirati i u značajan zdravstveni problem.

Prije nego što pribjegnete industrijskim proizvodima, preporučljivo je razmotriti ovaj prirodni lijek, jer uklanjanje može biti financijski zahtjevan i dugotrajan poduhvat.

Antifungalna svojstva i obilje srednjelančanih masnih kiselina čine kokosovo ulje visoko cijenjenim lijekom za borbu protiv gljivica na noktima. Za postizanje optimalnih rezultata preporučuje se korištenje djevičanskog, hladno prešanog organskog kokosovog ulja, uz izbjegavanje komercijalno proizvedenih ulja.

Procedura

Za početak, pobrinite se da su vam stopala temeljito očišćena. Zatim obilno nanesite kokosovo ulje i na nokte i na kožu koja ih okružuje. Preporučuje se ponavljanje ove rutine najmanje tri puta dnevno.

U vašoj kuhinji vjerovatno već imate običan jogurt, koji može biti vrijedan resurs kao alternativna opcija.

Da biste postigli željeni rezultat, uronite stopala u činiju jogurta. Nakon što se vaša stopala osuše, očistite ih ispiranjem hladnom vodom.

Upotreba sode bikarbone također je pokazala djelotvornost u rješavanju ovog posebnog zdravstvenog problema. Kombinacijom sode bikarbone sa hladnom vodom u omjeru 1:3, smjesu možete nanijeti na prste i ostaviti da odstoji kratko vrijeme.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)