P0javile su vam se sitne bijele tačkice 0K0 0ČIJU, ni slučajno ih ne istiskujte: 0V0 je najlakši način da ih se riješite, smjesa K0JA čini čuda

Milie ili bijele tvrde tačkice koje mogu nastati na licu formiraju se kada keratin ostane zarobljen ispod površine kože, stvarajući male ciste. Također, mogu biti nakupine masti i loja.

Važno je napomenuti da se ove tačkice ne smiju istiskivati jer su duboko ispod površine kože i mogu biti na osjetljivim područjima. U slučaju da ne želite posjetiti doktora, možete isprobati ovu metodu koja je opisana u tekstu.

Za ovaj prirodni tretman potrebni su vam šećer, limun i maslinovo ulje. Pomiješajte dvije čajne žlice šećera sa sokom od pola limuna i dodajte jednu žličicu maslinovog ulja. Smjesu nanesite lagano masirajući kožu i ostavite da djeluje 15 do 20 minuta, nakon čega isperite toplom vodom.

Važno je napomenuti da se prirodni lijekovi koriste kako bi pomogli, ali ako imate zdravstveni problem, uvijek se prvo trebate obratiti ljekaru. Nemojte se oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)