Zašt0 Arapkinje izgledaju KA0 DJEV0JČICE u 6. deceniji, a naše žene gube sjaj u 3O-im: Tajna je u 0VIH PET stvari

Arapkinje su poznate kao žene koje paze na izgled i postoji 5 načina na koje to rade

Naučnici su sproveli istraživanje i otkrili da Arapkinje imaju najljepšu kožu. Oni će izgledati mlado i sa 60 godina zahvaljujući ovih 5 pravila:

  1. Guste obrve

Arapske dame imaju guste obrve, koje neguju posebnim uljima. Rijetko posežu za pincetom, a i u poznim godinama obrve su im uglavnom prirodne.

  1. Eyeliner

Jedino što Arapkinje otkrivaju svijetu su oči, koje često nose s crnim olovkom za oči, dodatno naglašavajući njihov misteriozni izgled.

  1. Posjetite hamam

Orijentalne kupke savršeno čiste kožu i uklanjaju toksine iz tijela. Kada se žene znoje, uklanjaju se gornji i oštećeniji slojevi kože, što koži lica i tijela daje dodatni sjaj, elastičnost i glatkoću.

  1. Stomatološka njega

Arapkinje uvijek imaju bijele zube, a razlog je dobra oralna higijena. Mnogi ljudi vjeruju da je četkanje zuba u Evropu uneseno iz arapskih zemalja. Nastoje održavati zubnu higijenu na prirodan način.

  1. Visokokvalitetna masna kozmetika

Arapkinje preferiraju prirodnu kozmetiku za njegu kože i kose. Kako bi im kosa bila sjajna i duga, na kosu nanose posebna ulja. Isto vrijedi i za tijelo, utrljajte i umasirajte maslinovim uljem. Ulje tamjana, ulje ruže i bademovo ulje smiruju kožu, čineći je čistom i zdravom..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)