B0ŽJI DAR STAR HILJADAMA G0DINA: Lijek je za upalu pluća, čir na želucu, upalu m0kraćnih puteva…

Imate mogućnost uživati ​​u svom napitku bilo hladnom ili toplom, uz izbor dodavanja meda, limuna ili jednostavno uživanje u njemu kakvo je.

Ljekovita svojstva čaja od maslinova lista učinkovita su u liječenju niza bolesti uključujući upalu pluća, gonoreju, tuberkulozu, gripu, meningitis, hepatitis B i herpes. Vrijedno je napomenuti da se stablo masline u Bibliji spominje više od tisuću puta. Dok je plod masline općepoznat, listovi stabla masline posjeduju skrivena ljekovita svojstva koja se često zanemaruju. Ključna komponenta lišća masline, oleuropein, poznat je po svojim snažnim antibakterijskim svojstvima.

Zdravstvene dobrobiti lista masline proširuju se na širok raspon bolesti uzrokovanih mikroorganizmima. Njegova učinkovitost nije ograničena samo na jedno ili dva stanja; pokazalo se učinkovitim u borbi protiv gripe, meningitisa, hepatitisa B, upale pluća, gonoreje i herpesa. Maslinov list također je koristan u prevenciji i liječenju kirurških infekcija i infekcija mokraćnog sustava. Osim toga, pokazalo se da ima antifungalna svojstva, što ga čini učinkovitim u prevenciji gljivičnih infekcija.

Ljekovita svojstva čaja od maslinova lista protežu se na širok raspon bolesti, uključujući upalu pluća, gonoreju, tuberkulozu, gripu, meningitis, hepatitis B, herpes, kronični umor, aterosklerozu, botulizam, malariju, čir na želucu, difteriju, infekcije mokraćnog sustava i encefalitis. Uključivanje lišća masline u vašu prehranu ne samo da jača ukupni imunitet, već također pomaže u obnavljanju energije u oslabljenom tijelu, kao što je nakon podvrgavanja kemoterapiji. Izvanredna ljekovita svojstva listova masline proizlaze iz njihovog snažnog antivirusnog, antiparazitskog, antibakterijskog i antifungalnog djelovanja, što nudi cjelovito rješenje u borbi protiv brojnih bolesti.

Recept za divan čaj:
Za pripremu šalice čaja od 2-3 dcl naberite 15-20 osušenih listova masline. Zakuhajte vodu i dodajte listove, ostavite ih da kuhaju još 2-3 minute. Ostavite lišće da stoji u vodi dodatnih 10 minuta prije nego što ga izvadite. Čaj se može piti topao ili hladan, uz mogućnost dodavanja meda, limuna ili ga konzumirati čistog. Za optimalne rezultate preporučuje se svakodnevno piti ovaj čaj kako bi se osjetila poboljšanja kod raznih bolesti. Osim toga, preventivna konzumacija ovog čaja može pomoći u zaštiti od navedenih bolesti. Listiće čaja preporučljivo je brati tijekom proljetne sezone dok su mladi, a nakon pranja ih ostaviti da se osuše na zraku. Lišće čuvajte u zatvorenoj posudi, zaštićeno od sunčeve svjetlosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)