HR0NIČN0 STE UM0RNI: 0nda je 0V0 pravi recept za vas, PUCAT ĆETE 0D ENERGIJE

Kada se toksini nakupljaju u našem krvotoku, to dovodi do kroničnog umora, nadutosti i loše cirkulacije. Kako bi se spriječilo nakupljanje toksina u krvi, potrebno je redovito čišćenje.

Kronični umor, nadutost i problemi s cirkulacijom mogu se pripisati nakupljanju toksina u našem krvotoku. Srećom, postoji jednostavan lijek koji može ublažiti ove probleme, a može se jednostavno pripremiti od sastojaka koji se obično nalaze u vašoj kuhinji. Sve što vam treba je domaći češnjak i crno vino. Ovaj terapeutski pripravak učinkovito pročišćava krv, eliminira višak masnoće i soli te pospješuje metabolizam.

Sastojci:
Za ovaj recept trebat će vam

12 režnjeva češnjaka i
otprilike pola litre crnog vina, po mogućnosti domaćeg.
priprema:
Pripremite režnjeve češnjaka tako da ih temeljito očistite, zatim ih narežite na četvrtine prije nego što ih stavite u staklenku. Uzmite pola litre crnog vina i pažljivo ga ulijte u staklenku, pazeći da je nakon toga dobro zatvorena.

Približno dva tjedna staklenku držite na mjestu koje ima dovoljno sunčeve svjetlosti ili svjetla. Važno je protresti staklenku više puta tijekom dana kako bi se svi sastojci dobro sjedinili. Nakon isteka roka od dva tjedna pažljivo procijedite sadržaj staklenke i prebacite u staklenu bocu. U trajanju od mjesec dana preporuča se uzimanje 1 čajne žličice mješavine tri puta dnevno.

Upozorenje:
Kako piše lajjenicajevi.com, ovaj napitak ima snažna svojstva čišćenja i jačanja krvi, stoga se preporučuje napraviti razmak od 6 mjeseci između svakog tretmana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)