Trik tete Jovanke za SAVRŠEN0 vazdušastu gibanicu: TAJNA JE U NE0BIČN0M MET0DU SA ČETIRI Š0LJE

Da li želite da vaša gibnica bude mekana, vazdušasta i ukusna kao nikad pre? Otkrijte jednostavan trik koji će vašu omiljenu pitu sa sirom učiniti savršenom

Ako uživate u gibanci, postoji jedan trik koji morate isprobati da bi postala vazdušasta.

Potrebno je samo nekoliko sastojaka, ali svaka domaćica ima svoj recept koji se razlikuje u nekim sitnim detaljima, a ipak to gibanicu izdvaja od drugih.

Poznata pita sa sirom nije teška za pripremu, a kada umutite fil, sve što treba da uradite je da zgužvate koru i umočite je u nadev. Ipak, ako želite da vam gibnica uvek uspe i da bude mekana i vazdušasta, mi vam otkrivamo sjajan trik.

Da biste napravili najbolju gibanicu do sada, nije potrebno dodavati neke neobične sastojke. Sve što treba da uradite je da kore isečete na trake, pa da ih uvaljate u smesu.

A zatim, saznali smo od teta Jovanke, koja pravi najbolju gibanicu koju smo probali, da je njen trik sledeći: gotovu gibanicu prevrnite na 4 šolje da se hladi naopačke, kako bi ostala vazdušasta pod silom zemljine teže. Ostavite je da se hladi oko 20 minuta. I to je sve što je potrebno da biste napravili jednu od najukusnijih pita ikada uz ovaj krajnje jednostavan trik.

NAJZENA.RS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)