0VA FRIZURA nije prikladna za žene STARIJE 0D 4O G0DINA: prava greška K0JU prave sve žene i jedin0 tako M0ŽETE izgledati KA0 prava dama

Ne preporučuje se nošenje ove frizure nakon 40 godina jer je to uobičajena pogreška mnogih žena i ne odaje sofisticirani izgled.

Primjećujući vidljive znakove starenja na svom licu, žene često razmišljaju o mogućnosti promjene svog izgleda, što ih kasnije navodi na mogućnost promjene frizure.

Uočavajući vidljive znakove starenja na svom licu, žene često razmišljaju o mogućnosti promjene svog izgleda, što uključuje i razmatranje eventualne promjene frizure.

Što se tiče kose, većina žena ima osjećaj nesigurnosti, neodlučnosti i oklijevanja kada su u pitanju hrabre i dramatične promjene.

Kako starimo, naša spremnost na preuzimanje rizika se smanjuje. Postavlja se pitanje: trebamo li prihvatiti duže pramenove ili se odlučiti za moderan dugi bob? Vrijedi li eksperimentirati s različitim bojama kose ili se trebamo držati svoje prirodne nijanse? Nažalost, mnogi se pojedinci na kraju predaju neodlučnosti. Prema Anthonyju Naderu, poznatom frizeru slavnih, ovo je najveća pogreška koju žena u četrdesetima može počiniti.

Prema Naderovim riječima, nelogično je da žene dopuštaju kosu da raste ili održavaju istu duljinu bez stiliziranja. Tvrdi da ova praksa zahtijeva svakodnevno provođenje vremena pred ogledalom kako bi se isplela pletenica ili je stavila u konjski rep.

Vodite računa o obliku lica.

Savjetovanje s profesionalnim frizerom ključno je kada tražite repliku željene frizure. Analizirajući teksturu vaše kose i oblik lica, mogu izvršiti potrebne prilagodbe kako bi osigurali da je stil usklađen s vašom vizijom. Kako starimo, naša lica gube mekoću i poprimaju uglatiji izgled. Posljedično, frizura koja vam je jednom pristajala možda više neće imati isti učinak. Važno je napomenuti da vezanje kose može dodatno naglasiti uglate konture vašeg lica. Nader daje ovo pronicljivo objašnjenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)