Kupujem kod Kineza, sa mal0 para mogu LIJEP0 DA SE 0BUČEM, ne idem ni kod k0zmetičara: Zlata Petrović 0dbrusila svima!

Za razliku od svojih kolega, Zlata Petrović otkrila je da ne doživljava teret skupih materijalnih dobara.

Zaista je nevjerojatno kako mali iznos novca može unijeti toliko radosti i ljepote u nečiji život. Nedavno sam kupila prekrasan par naušnica od kineskog prodavača, a sreća koju mi ​​donose je neizmjerna. Nevjerojatno je pomisliti da svaka žena, bez obzira na svoju financijsku situaciju, može izgledati i osjećati se fantastično sa samo malo novca. Uz moderno odevanje ulažem i u kvalitetnu kozmetiku koja se kreće od 300 do 500 dinara. Najbolje od svega je to što ne moram niti ići kod kozmetičara jer znam da prava ljepota dolazi iznutra. Zlata, žena od integriteta, razumije da je karakter osobe puno važniji od vanjskog izgleda.

Petrović tvrdi da nije potrebno davati prednost materijalnim dobrima, poput markirane odjeće. Naglašava da ne pridaje važnost takvim osobinama i prenosi takav način razmišljanja svojoj djeci. Prema njenim riječima, kupnja majice s dizajnerskom etiketom, poput Versacea, besmislena je i nije prioritet.

Kako starim, moja sjećanja na odrastanje na selu postaju življa. Svoja iskustva iz djetinjstva želim proširiti na sve generacije. Kada imate ograničene resurse, nastojite dobiti ono što vam nedostaje i borite se za to.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)